محسن هاشمی در توضیح این دو فوریت گفت: خیابانی به نام «ج» که منزل خود مرحوم در آنجاست، با موافقت خانواده برای نامگذاری، به نام مرحوم مشایخی پیشنهاد شده است.
احمد مسجدجامعی در توضیح بیشتر اظهار داشت: مرحوم مشایخی اهل فتوت و دستگیری از مردم و کاهش آلام آنها بود و در مورد شهرداری نیز حق داشت.
وی با اشاره به نقشآفرینی مرحوم مشایخی در نقش یک رفتگر که باعث نگاه عمومی جامعه به این قشر شد، اظهار داشت: وی در نقش «مش رحمان» به خوبی این قشر را به تصویر کشید و ما پس از آن بوستانی را نیز به نام رفتگر نامگذاری کردیم؛ این پیشنهاد از سوی ایرج راد در مراسم تشییع ایشان نیز مطرح شد.
مرتضی الویری در مخالفت با این دو فوریت تصریح کرد: ارادت من نسبت به زندهیاد مشایخی مشخص است اما دوفوریت مفهوم دارد؛ در آئیننامهها دو فوریتی در مواقعی به کار میرود که اگر در خصوص آن به سرعت تصمیمگیری نشود، کشور دچار ضرر و زیان میشود. اگر این خیابان نامگذاری نشود، چه ضرر و زیانی به ما تحمیل میشود؟
وی تأکید کرد: به نظر من شأن و منزلت شورا نباید گرفتار این رفتارهای پوپولیستی شود.
میرلوحی در موافقت با این دو فوریت گفت: در این دو فوریت بررسی کافی انجام شده، نام این خیابان «ج» است و کسی مخالف تغییر نام آن نیست.
وی ادامه داد: در نامگذاری اسامی بزرگانی مانند مشایخی که چهرههای محبوبی هستند، تأخیر داشتهایم و باید به نظر من در خصوص سایر چهرههای اینچنینی، هر چه سریعتر نامگذاری کنیم.
در نهایت اعضای شورای شهر با این نامگذاری موافقت کردند و خیابان «ج» به خیابان «جمشید مشایخی» تغییر نام داد.
برچسب ها
ثبت نظر